Biodanza tijdens het Eigentijds festival (7 t/m 10 juni 2019)

Tijdens het Eigentijds Festival dat van 7 t/m 10 juni 2019 in Vierhouten wordt gehouden, zal ik samen met diverse collega’s 2 Biodanzaworkshops verzorgen.

Samen met Silvan Schalken de workshop ‘De kracht van mannen samen!’
De beschrijving van deze workshop:
We nodigen jou uit voor een dansworkshop om je te kunnen verbinden met je broeders.
Tijdens het dansen hoef je niets, ben je welkom zonder rol of masker en met al jouw kwaliteiten. Ervaar samen met andere mannen de geborgenheid in een workshop vol plezier en diepgang. Een moment om je jezelf helemaal serieus te nemen en te eren als man.

Tevens verzorg ik samen met collega Pauline Strijbos de Biodanzaworkshop met als thema ‘Yin-Yang integratie’
De beschrijving van deze workshop luidt:
Wij beschikken allen over mannelijke en vrouwelijke energie. We voelen ons het meest evenwichtig als onze mannelijke en vrouwelijke energiën in balans zijn. Dan ervaren we veerkracht, kunnen we gemakkelijk aanvoelen wat er nodig is terwijl we evengoed stevig in onze eigen schoenen staan. Als onze mannelijke en vrouwelijke energiën in balans zijn, zijn we zacht én sterk. En niet te vergeten, we zitten dan goed in ons gevoel. Hierdoor kunnen we ons gemakkelijk verbinden met een ander terwijl we geheel bij onszelf zijn en onszelf blijven voelen. Richard en Pauline nodigen je uit in de dans om beide energieën te ervaren en te integreren.

Geplaatst in Binnenkort, Biodanza, Biodanza voor mannen, Evenementen, Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *