Biodanza met mannen dag – 23 maart 2024

Biodanza met mannen dag

De tweede ontmoeting- en integratiedag van zes voor dit jaar. Een biodanzadag om de groeiende mannenbiodanza community te verenigen en te verdiepen. Deze dagen zijn bedoeld voor alle mannen die al aan biodanza doen, of gedaan hebben.

De spiegel als ‘de andere ik’, lijkt als man onder mannen nog raker.

In 2024 is er geen jaar-cyclus met verdiepingsweekenden geleid door Evandro Oliveira. Deze start weer per 2025.

Het thema voor de mannendag op 23 maart

Deze dag duiken we in de wereld van het speelse kind. Vreugdevol speels kunnen zijn is misschien wel net zo klein als dat het groot is, net zo gewoontjes als dat het allesbehalve gewoon is. Je kunnen overgeven en laven aan het speelse plezier is misschien wel een daad van moed.

Ik kies voor het meegaande speelse, voor de luchtige onbevangenheid. Ik kies voor het licht, voor het oké zijn, niet moeilijk doen, niet jeremineren, niet mierenneuken, niet zaniken omdat het niet gaat zoals ik graag wil. Ik stop met duwen, pushen, de baas spelen. Ik hoef niet te bepalen. Ik hoef me ook geen slachtoffer te voelen omdat ik me niet erkend voel. Niks van dit alles. Ik speel, ik dartel, ik incasseer, ik doe mee. Ik kies voor JA! Ik lust het leven, ik haasje over, ik spring over voor de voeten geworpen barrières. Ik duikel en doe een robbertje mee. Ik strijd niet, ik speel!

Zo ziet de dag eruit

De opbouw van de dag is net als de andere dagen: een deelronde, een verdiepende vivencia, samen lunchen, een thematisch gesprek en een afsluitende verdiepende vivencia. We starten om 11.00 uur en eindigen rond 17.45 uur.

De volgende dagen vinden plaats op: 4 mei, 6 juli, 21 september en 16 november.

Info en aanmelden

Kosten: € 65,= (€ 60,= als je vaker komt)
Waar? De Danswerkplaats, Oude Fabriekstraat 20, Amersfoort

Je kunt je opgeven via een mailtje naar: biodanza@debeweging.in. Als je betaling binnen is, is je aanmelding definitief.

We verwelkom je graag op de 23e! Arnold, Richard en Minco

Geplaatst in Biodanza voor mannen, Evenementen, Uncategorized.