Biodanza dansdag & weekend voor mannen (15 januari en 10 t/m 12 februari 2023)

Beste man,

Maar liefst tweeëntwintig mannen hebben de afgelopen twee jaar samen met ons gedanst, tijdens vier weekenden en drie dagen.

Vanaf september 2022 beginnen we met de tweede cyclus van ons speciale biodanza-met-mannen programma.
We nodigen je van harte uit om hieraan deel te nemen; een zeer bijzondere biodanza ervaring van mannen onder elkaar. Vier integratiedagen en vier weekenden volgen elkaar gedurende het komende jaar op, beginnend in september.

De data staan al vast. De dagen en de weekenden staan los van elkaar, maar het is natuurlijk het mooiste om beide te bezoeken.

Heb je interesse, voel je je hiertoe aangetrokken? Stuur dan een mailtje naar: men.biodanza@gmail.com om je in te schrijven.

Tot eind augustus kun je gebruik maken van de all-in prijs met vroegboekkorting. Er geldt een maximum van 20 deelnemers.

Laat ons daarom snel weten of je mee wilt doen. Twijfel je nog of wil je even overleggen? Bel of mail ons dan.

Hieronder vind je verder alle benodigde informatie. Zie ook deze link naar onze website https://mannenbiodanza.debeweging.in

Een zomerse zeer hartelijke groet,

Evandro Oliveira
Arnold van Westerhoven (06 512 619 45)
Richard Loohuis (06 549 308 09)
Minco Ruiter (06 232 587 88)

Waarom mannen-biodanza?
Lees hier het waarom https://mannenbiodanza.debeweging.in/waarom-biodanza-met-mannen

Wat bieden wij aan?
We bieden vier keer een ontmoeting en integratie dag alsook een verdiepingsweekend aan. De dag is bedoeld om elkaar te ontmoeten en al dansend te ervaren hoe het is om samen te zijn als mannen onder elkaar.

Arnold van Westerhoven, oude rot in het vak, Richard Loohuis, ervaren mannen biodanza facilitator en Minco Ruiter geven deze dag-vivencia’s. Evandro Oliviera de weekenden, geassisteerd door Arnold, Richard en Minco.

Gedurende het jaar komen de volgende 12 thema’s chronologisch aan bod.

Daedalus en Ikarus: Vader en Zoon
2. De navelstreng
3. De voorouders
4. Biosferische ervaring: de natuurlijke man
5. Instincten en het lichaam: de dierlijke man
6. Plezier en seksualiteit: de eeuwige hedonist van het paradijs
7. Grenzen en behoud: de spirituele krijger
8. Affectiviteit en relaties: het vaderhart
9. De kracht van het nu: de kosmische mede-schepper
10. De keten van het leven en nieuwe generaties: het grootvaderhart
11. Transcendentie en integratie: de deontische man
12. De broederschap van de geïntegreerde man.

Investering voor de workshops
Biodanza voor mannen is gericht op het versterken van je individuele groeiproces en uitdrukkelijk ook op het gezamenlijke samen, de groep integratie. De groep versterkt het individu, net als bij de wekelijkse les. Hoe hechter de groep, hoe sneller de voeding, de bekrachtiging en de reflectie van elkaar kan ontstaan. Juist daarom willen we je uitnodigen om als het je lukt deel te nemen aan het gehele jaarprogramma. Om samen alle soorten dansen mee te maken, alle uitdagingen aan te gaan. Het kan je identiteit versterken deel uit te mogen maken van zo’n mannengroep, mangenoot te zijn, vriendschap te mogen ontwikkelen.

We hebben 20 plaatsen beschikbaar, waarbij we bij over-inschrijving dan ook voorrang geven aan deelnemers die zich hebben gecommitteerd aan het hele jaarprogramma. Tijdens de weekenden hebben we de beschikking over een geweldige locatie, om te dansen, te ontmoeten, te ontspannen.

Om deze locatie te kunnen blijven gebruiken is het van belang dat alle kosten worden gedekt. Daarom willen we jullie heel graag het volgende aanbod doen. De reguliere prijs voor deze cyclus is €190,= voor een weekend en €65,= voor een dag.

Voor diegenen die zich voor het hele jaarprogramma inschrijven willen we €149,= voor het weekend vragen en €49,= voor de dag (voor diegenen die de vorige cyclus al zijn ingestapt en nog enkele weekenden/dagen wil inhalen geldt dezelfde aanbieding). Deze prijs geldt tot aan inschrijvingen vóór eind augustus 2022.

Voel je je hiertoe aangetrokken, laat het ons via de mail weten en we zetten je op de lijst. We geven je hierbij meteen alle benodigde betalingsinformatie.

Mocht je problemen hebben met de investering of de betaling wegens je persoonlijke financiële situatie, laat het ons weten. Samen proberen we een passende oplossing te bedenken.

Geplaatst in Biodanza voor mannen, Evenementen, Uncategorized.